EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Baby Jogger City Select, Charcoal/Denim

Tuotenumero:012892-1605
879,00
Osamaksu 28,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Joggerin ainutlaatuiset City Select -monitoimirattaat ovat loistava ratasvaihtoehto kasvavalle perheelle ratasmallin muunneltavan rungon ansiosta. Ratasrunko on yksöisratas josta saa lisävarusteen avulla helposti kaksoisrattaat. Rattaan voi koota juuri omanlaiseksi joko lisäämällä toisen ratasistuimen, turvakaukalon tai vaununkopan. City Selectin käytännöllisyyttä lisää ainutlaatuinen Quick Fold -kasausmekanismi jonka avulla kasaat rattaat helposti yhdellä liikkeellä ja kuljetat vaivattomasti mukanasi mihin vain. Monitoimiominaisuuksiensa lisäksi rattaat täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ja takaavat Baby Joggerin tunnetun tyylin ja laadun.

Suuren lisävarustevalikoiman ansiosta, monipuolisen City Select -rattaan saa taatusti vastaamaan jokaisen perheen tarpeita ja vaatimuksia. Tutustu City Select -rattaan lisäosiin ja kokoa oma rataskokonaisuutesi!

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Tavarakori,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:13 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.