EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Kite 150 Matkarattaat, Outdoor Navy

Tuotenumero:001254-2205
499,00
Osamaksu 17,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga Kite 150 – mukavuuden haluisille reissaajille

Ensiluokkainen Emmaljunga Kite 150 -matkaratas taittuu kompaktiksi paketiksi, jotta saat sen mukaasi reissuun minne vain – lentokoneesta* tien päälle. Kite on helppo kantaa ja nostaa hattuhyllylle kevyen painonsa ansiosta (vain 6,9 kg!).

Vaikkakin Kite 150 on kompakti, siinä on kunnolla tilaa kasvaville lapsillemme. Kitessä on XL-pituinen selkänoja (68 cm) ja mukavat säätöominaisuudet. Kallista selkänoja, kun lapsesi nukahtaa päikkäreille ja anna lapsesi torkkua pehmeässä istuimessa. Kitessa lapsesi istuu mukavasti 4-vuotiaaksi saakka - ilman, että tila loppuu kesken.

Kite 150 -matkarattaat ovat super kompaktit kasattuna. Nämä matkarattaat taittuvat kasaan alta aikayksikön ja mahtuvat niin lentokoneeseen* kuin auton takakonttiin.

Ominaisuudet:

• XL-pituinen selkänoja: 62–68 cm

• Pehmeä istuin ja säädettävät 5P-valjaat

• Kallistettava selkänoja

• Kevyt työntötuntuma

• Ketterät renkaat, 15 cm läpimitta

• Mitat kasattuna: 23 x 44 x 52 cm

• Soveltuu käsimatkatavaraksi lentokoneeseen*

• Vahva HYDRO REDUXA® -alumiinirunko

• Ketterä ja kevyt design

• Kevyt paino: 6,9 kg

• Ostoskorin painoraja: 5 kg

• Työntöaisan korkeus: 107 cm

• Suositusikä: 1–4-vuotiaille

• Tehty Ruotsissa

• Valmistettu vihreistä materiaaleista ympäristöystävällisesti

Valitse tutuista Emmaljungan väreistä teidän perheellenne mieluinen: Black, Olive, Navy, ja Beige.

*Kite 150 täyttää IATA:n kokovaatimukset käsimatkatavaroille. Tarkistathan lentoyhtiökohtaiset kokorajoitukset käsimatkatavaroille.

Emmaljunga Kite -matkarattaat ovat aidosti vihreät. Ne valmistetaan ympäristöystävällisestä, norjalaisesta REDUXA-alumiinista. Kankaiden Dope DYE -värjäysmenetelmä säästää 80 % enemmän vettä verrattuna standardivärjäysmenetelmiin.

Emmaljungan vaunutehdas on vihreä: tehtaalla on standardin ISO14001 mukainen ympäristösertifikaatti, katolla on 1500 m2 aurinkopaneeleita, ja tehtaassa on oma vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa vesi kierrätetään 100 % uudelleen.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.