EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lämpöpussi Voksi Lämpöpussi Urban

Tuotenumero:01813040-
279,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Norjassa suunniteltu Voksi Urban on uudenaikainen ja tyylikäs, kylmän talvikelin lämpöpussi lapselle. Sen valmistuksessa on käytetty huippuluokan luonnonmateriaaleja lapsesi hyvinvoinnin parhaaksi. Se tarjoaa hyvät ja lämpimät puitteet pienokaiselle - aina vastasyntyneestä alkaen, jopa reilu neljän vuoden ikään asti.

Pitkän käyttöiän Voksi Urban sopii käytettäväksi vaunussa, rattaissa tai vaikka pulkassa. Makuupussin kestävä nylonpinta pitää kosteuden ja tuulen varmasti loitolla. Pussin alaosan lämmin ja hengittävä täyte on 100 %:sta villaa, päällimmäisen osan ilmava täyte on untuvaa.

Voksi Urban-lämpöpussin ala- ja yläosa yhdistyvät vetoketjun avulla, ja lisäksi mukaan kuuluu pidempi yläosa, joka pidentää pussin käyttöikää huomattavasti. Pussin mukana tulee myös pieni pehmeä tyyny, joka on irrotettavissa. Voksi Urbanissa on valmiiksi tikatut kohdat, jotka voi leikata auki jotta niistä voi pujottaa läpi lastenrattaiden turvavaljaat.

Alaosa on 100 %:sta villasta valmistettu. Sen puhdistamiseen soveltuu parhaiten pakastaminen ja tuuletus. Yläosan täyte on 90% untuvaa ja 10% höyhentä, ja se voidaan pestä pesukoneessa, 40 asteen hienopesuohjelmalla.

Pituus sisältä/ulkopuolelta 84/88 cm, jatkopalan kanssa 108/112 cm.

Voksi Urban toimitetaan hengittävässä säilytyslaukussa, joka suojaa pussia silloin kun sitä ei käytetä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Ikäsuositus:0-4 vuotta
Materiaali:Alaosan täyte 100% villaa,Pääliosa 80% untuva 20% höyhen,Täyte: pohja 100% villaa
Tuotteen alkuperämaa:Norja
Täytteen materiaali:Villa

Videot