EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Oria XXL koppa, Essential Black

Tuotenumero:0241515-206721
319,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosin tilavin vaunukoppa! Oria XXL tarjoaa runsaat ja miellyttävät tilat vauvalle, syntymästä noin 9 kk ikään asti (80cm). Oria XXL sopii Maxi-Cosi LIla, Lila XP ja Adorra-rattaisiin.

Oria XXL-vaunukoppa taittuu litteäksi säilytystä varten. Se on myös kevyt (4,4kg), joten koppaa on miellyttävä kantaa. Maxi-Cosi Oria XXL-kopassa on kätevä säätömahdollisuus, jonka avulla pääpuolta voi nostaa hieman ylemmäksi, jolloin lapsella on parempi näkyvyys kopasta. Sadesuoja sekä häikäisy-/hyönteissuoja sisältyvät. Kuomussa on UPF50+ UV-suojaus.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Ikäsuositus:0kk+
Tuotteen paino:4,4kg
Tuotteen painoraja:9kg

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.