EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Juniorlaita pinnasänky

Tuotenumero:05450-
49,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Juniorlaita pidentää pinnasängyn käyttöaikaa tehden siitä taaperosängyn. Laidan avulla taaperosi voi jatkaa tutun sängyn käyttöä, kuitenkin itse turvallisesti pääsemällä sinne ja sieltä pois.

Troll juniorlaidan saa helposti asennettua pinnasängyn toiselle pitkälle sivulle ja se sopii moniin Trollin pinnasänkyihin, kaikkiin 28mm paksusta puusta valmistettuihin ja 60 x 120 cm kokoisiin, esimerkiksi Freja, Basic, ja Royal-sänkyihin.

Ominaisuudet:

• Pidentää pinnasängyn käyttöikää

• Värivaihtoehtoina valkoinen tai harmaa

• Materiaalina koivu

• Sopii useimpiin Trollin pinnasänkyihin

Huom! Ostathan Lukas sänkymalliin siihen suunnitellun laidan. Tämä juniorlaita ei sovi myöskään Alva tai Sun sänkyihin.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Maalattu koivu
Tuotteen alkuperämaa:Latvia

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.