EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Iora Vauvasänky

Tuotenumero:0242106-
269,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Viehättävä Maxi-Cosi Iora on vauvan ensisänky joka mahdollistaa sen, että vauva voi nukkua vanhempien vierellä, mutta kuitenkin omassa sängyssään. Turvallisen ja mukavan Iora-ensisängyn voi säätää viiteen eri korkeuteen, jotta se asettuisi sopivasti vanhempien sängyn vierelle. Laita on avattavissa, jotta yhteys vanhempiin säilyy esteettömänä. Ja kun vauva kasvaa ja tarvitsee jo enemmän omaa tilaa, voi sängyn ensin siirtää pois vanhempien sängyn viereltä, ja sen jälkeen lopulta vauvan omaan huoneeseen.

Iora-vauvasänky taittuu helposti kokoon kuljetusta varten, joten se on erinomainen valinta myös silloin kun lähdetään matkoille, mummolaan tai vaikka mökille. Kätevän kuljetuskassin avulla sänkyä on helppo kuljettaa mukana. Näin vauvan tuttu nukkumisympäristö ja tuoksut kulkevat mukana kaikkialle, mikä takaa vauvalle paremmat yöunet vieraassa ympäristössä. Nukkumismukavuutta lisää myös sängyn ylellinen patja, joka on taatusti markkinoiden mukavimpia.

Maxi-Cosi Iora-sängyssä on alla tilava säilytyskori leluille, vaipoille ja muille tärkeille tarvikkeille.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Tuotteen painoraja:9kg

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.