EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Klin Kiilatyyny 60*36

Tuotenumero:098591-
18,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kiilatyynyn avulla saat helpotettua selinmakuuasennossa olemista, kun pikkuisellasi on hengitystieinfektio tai ruoansulatusvaivoja. Sillä voit turvallisesti kohottaa lapsen ylävartaloa, jolloin muunmuassa hengittäminen helpottuu. Kiilan mallisen tukityynyn voi asettaa pinnasängyn patjan päälle tai alle.

Klin Kiilatyyny kohottaa pikkuisesi ylävartaloa 15° verran ja sitä voi aloittaa käyttämään jo vastasyntyneen kanssa. Tämän lasten kiilatyynyn läpi menee ilmanvaihtokanavia, joten se hengittää hyvin.

Ominaisuudet:

• Ikäsuositus 0 kk +

• Päällinen: puuvilla/polyester -frotee

• Täyte: polyuretaani-vaahto ilmanvaihtokanavilla

• 15 asteen korotuskulma

• Pesukonepestävä 40-asteessa hienopesuohjelmalla

• Mitat: 60 x 36 cm

• Sopii pinnasänkyyn

Verkkokauppa saatavuus: 29

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex
Ikäsuositus:0 kk +
Materiaali:Päällinen: puuvilla/polyester,Täyte: polyuretaani
Pesuohjeet:40 asteen hienopesu
Tuotteen mitat:60x36 cm