EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Aeroklin Kiilatyyny sänkyyn 60 x 36cm

Tuotenumero:152115-
33,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kiilatyynyn avulla saat helpotettua selinmakuuasennossa olemista, kun pikkuisellasi on hengitystieinfektio tai ruoansulatusvaivoja. Sillä voit turvallisesti kohottaa lapsen ylävartaloa, jolloin muunmuassa hengittäminen helpottuu. Kiilan mallisen tukityynyn voi asettaa pinnasängyn patjan päälle tai alle.

Aeroklin kiilatyynyssä on Aero Mesh 3D -kerros, joka pitää tyynyn viileänä ja miellyttävänä. Tämän lisäksi tyynyn sisuksessa on ilmakanavia, joten tämä vauvantyyny hengittää todella hyvin eikä ole hiostava.

Ominaisuudet:

• Irrotettava päällinen, pesukoneen kestävä

• Päällinen 100% Öko-Tex sertifioitua puuvillaa

• Tyynyn koko: 60 x 36 cm

• Sisus: Polyuretaani vaahtomuovia ilmakanavilla

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex