EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alvi Patja Lucia Duo sänkyyn 60 x 120cm

Tuotenumero:01088-
119,00
Osamaksu 7,00 € / kk

Tuotekuvaus

Alvi Lucia Duo on pitkäkestoinen patja vauvan pinnasänkyyn, jossa pikkuisellasi on mukava nukkua. Pinnasängyn patjassa on kaksi puolta, yksi vauvoille ja toinen taaperoille. Vauvapuoli on keskikovaa elastista kylmävaahtomuovia, joka on kestävää ja hengittävää. Taaperopuoli taas on varustettu jämäkällä kerroksella kosteutta ja lämpöä säätelevää materiaalia.

Patjassa on myös turvareunat, jotka ovat jäykemmät kuin muu patja. Näiden ansiosta reuna ei petä, kun lapsi nousee seisomaan laitaa vasten, tehden sängystä turvallisen paikan olla.

Patjan materiaalit:

Patjan sisus on korkealuokkaista, rei'itettyä comfort-vaahtomuovia, jossa on pystysuunnassa olevia ilmakanavia. Ilmakanavien ansiosta patja on erityisen hengittävä ja kevyt.

Kaiken lisäksi Alvi vauvan patjassa on tikattu, kosteutta hylkivä päällinen, jonka voi irrottaa sivussa olevalla vetoketjulla. Päällisen voi pestä 95 asteen lämpötilassa.

Ominaisuudet:

• Sopiva vauvoille ja taaperoille kahden erilaisen puolen ansiosta

• Turvareunat

• Patjan koko on 60x120 cm ja paksuus 9 cm, eli se sopii standardikokoisiin pinnasänkyihin

• Sisus comfort-vaahtomuovia, joka tekee patjasta kevyen ja hengittävän

• Konepestävä päällinen (95-asteessa)

• Irrotettava päällinen on kosteutta hylkivä

Koska patjassa on kaksi erilaista puolta, voit kääntämisen sijasta ajoittain pyörittää patjaa niin ettei sama pääty ole aina pään puolella. Näin estät painauman syntymistä patjaan. Pyöritys onnistuu helposti lakananvaihdon yhteydessä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alvi
Materiaali:Comfort Foam-sisus,Polyester-päällinen
Pesuohjeet:Päällinen konepestävä
Tuotteen alkuperämaa:Saksa
Tuotteen mitat:60x120x9cm

Tavaramerkki

Alvi® -yritys on omistautunut lasten nukkumisympäristön kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Alvi® patjat ja unipussit, vuodevaatteet sekä muita hoitotarvikkeita. Koko tuotevalikoimalle on ominaista vauvan turvallisuuden parantaminen - tästä esimerkkinä muun muassa ilmanvaihdolla varustetut patjat sekä unipussit.Kaikissa Alvi® tuotteiden valmistuksessa, lapsi on keskeisessä asemassa. Siksi ympäristöystävällinen valmistusprosessi, tutkitusti turvalliset materiaalit sekä huolellinen ammattitaito ovat itsestäänselvyys.