EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Leikkikehä Natur

Tuotenumero:05350-
139,00
Osamaksu 7,00 € / kk
4.0 (1Arviot)
Jaa:

Tuotekuvaus

Perinteinen puinen leikkikehä. Ruotsissa valmistetun leikkikehän materiaalina on öljytty koivu. Testattu ja hyväksytty SP:n (Sveriges Provning- och Forskningsinstitut) toimesta. Koko 125x128 cm.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu
Materiaali:Koivu
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:125x128 cm,Korkeus 64,5 cm

Arviot (1)

Keskimääräinen arvostelu:
 Erittäin hyvä
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Saturday 4 July 2015

Oikein jämäkkä ja kaunis leikkikehä. Valmistuksessa jkv huolimattomuutta, ruuvinreikiä poratessa on paikoitellen puun pinta lohkeillut ja reikien reunat ovat rosoiset (niiltä osin laatu epäsiistimpi verrattuna esim. Ikea-tuotteisiin). Valmiiksi asetetut pultit (tms.) ja niitä varten poratut reiät eivät vastanneet täsmällisesti toisiaan, vaan osia kiinnitettäessä jouduin kaikin voimin pingottamaan kehikkoa, jotta sain kiinnitysnippelit paikalleen. Lopputulos näyttää kuitenkin siistiltä.