EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Hoitopöytä Lukas laatikosto

Tuotenumero:05434-
429,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Troll Lukas -hoitopöytä on kätevä ja selkeälinjainen hoitopöytä, jossa on kolme tilavaa vetolaatikkoa. Tässä hoitotasossa on hieman pyöristetyt kulmat, mikä on tyylikäs ja turvallinen valinta lapsiperheille. Hoitotason saa myös irrotettua, joten hoitopöytää voi vaippaiän päätyttyä käyttää normaalina lipastona.

Hoitopöytä on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä koivusta ja MDF:stä. Irrotettava hoitotaso voidaan asentaa itselleen sopivalla tavalla, joko vasemmalle tai oikealle.

Ominaisuudet:

• Yhdistää tukevan vaipanvaihtopaikan ja säilytystilan hoitotarvikkeille

• Materiaalina koivu & MDF

• Sopiva pehmuste on kooltaan 76x55 cm

• 3 tilavaa vetolaatikkoa

• Irrotettava hoitotaso, joka voidaan asentaa vasemmalle tai oikealle

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Koivu, MDF
Tuotteen mitat:K 92 x L 105,5 x S 78 cm
Tuotteen paino:70 kg

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.