EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Aurinkolasit Julbo Looping 1, 189126C Baby Lavander/pink

Tuotenumero:06610-03
35,00 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Julbo Looping 1-aurinkolasit ovat laadukkaat aurinkolasit 0-18 kk ikäisille lapsille. Lasien mukana tulee joustava niskan taakse tuleva nauha. Nämä aurinkolasit on varustettu laadukkailla Spectron 4-linsseillä, joissa on 100% UV A, UV B ja UV C-suojaus. Linssit on muotoiltu siten, että ne peittävät silmät mahdollisimman hyvin.

Julbo Looping 1-aurinkolasit voi asettaa päähän kummin päin tahansa, ja ne ovat aina oikein päin, sillä ne on muotoiltu samanmuotoisiksi kummaltakin puolen. Tämä on hyvä ominaisuus erityisesti silloin, kun lapsi itse asettaa aurinkolasit päähänsä.

Näissä aurinkolaseissa on joustavat sangat, eikä lainkaan saranoita. Lasit istuvat siis hyvin lapsen päähän, ja muakna tuleva joustava nauha varmistaa että lasit pysyvät tallessa vaikka tipahtaisivatkin kasvoilta.

Saatavuus: 19

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Julbo
Ikäsuositus:0-18 kk