EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Brx Swingfix I-Size, Moonlight Blue

Tuotenumero:02527-1801
549,00 €
Osamaksu 19,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax SwingFix i-Size on turvaistuin joka soveltuu lapselle, joka on pituudeltaan 40-105cm (ikä noin 0-4 vuotta). Turvaistuin on viimeisimmän i-Size-standardin mukaan hyväksytty, ja lisäksi istuin on läpäissyt vaativan ruotsalaisen PLUS testin. Britax SwingFix asennetaan autossa aina selkä menosuuntaan, käyttäen Isofix-kiinnitystä.

Lapsen mukavuutta lisäävät istuimen useat säätömahdollisuudet, jonka avulla se kasvaa lapsen mukana. Istuimessa on monta eri kallistusasentoa, jotta se olisi sopiva lapsellesi aina vastasyntyneestä alkaen, ja jopa neljän vuoden ikään saakka. Vauvalle on erillinen sisätyyny, joka antaa lisätukea sekä pienentää istuimen tilan sopivaksi pienokaiselle.

SwingFix i-Size tarjoaa reilusti mukavuutta myös vanhemmille, sillä istuin kääntyy 90 astetta sivusuunnassa, jotta lapsen nostaminen turvaistuimeen ja sieltä pois käy vaivattomasti. Lisäksi istuin on varustettu helposti irrotettavalla päällisellä, mikä tarjoittaa että päällisen irrottaminen pesuun käy näppärästi ilman että valjaita tarvitsee irrottaa istuimesta.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:40-105 CM
Sisältyvät varusteet:Tukityyny/pehmuste
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Tuotteen mitat:48x44x74 cm
Tuotteen paino:15kg
Turvaistuimen hyväksyntä:Plus-testi,i-Size