EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

EcoViking WN Lasituttipullo 180, Musta Lakritsa

Tuotenumero:069107-011
12,95 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Antikoliikki-tuttipullo, joka on valmistettu Ruotsissa. Lasinen EcoViking-tuttipullo on valmistettu kestävästä ja lämmönkestävästä borosilikaattilasista, joka pystyy käsittelemään suuria lämpötilaeroja. Se on jopa niin kestävä, että voit laittaa pullon suoraan pakastimesta kiehuvaan veteen. Lasituttipullo on myös ekologisesti kestävä valinta, sillä materiaali on täysin myrkytön, ja kierrätettävissä. Värillinen silikonisuojus antaa hyvän suojan ja tarttumapinnan pulloon. Vetoisuus 180ml.

Saatavuus: 29

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:EcoViking
Ikäsuositus:0kk+
Materiaali:Pullo: borosilikaattilasi,Suojus: silikoni,Tutti: silikoni
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi

Tavaramerkki

EcoViking perustettiin vuonna 2014 Göteborgissa, Ruotsissa, ja se tunnetaan nykyään aitona vaihtoehtona ympäristöystävällisten kuluttajien keskuudessa. EcoViking tunnetaan nykyaikaisesta suunnittelusta, terveistä materiaaleista ja ympäristöystävällisistä tuotteista. Marraskuusta 2016 lähtien lasituttipullojen tuotanto sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa.