EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

EcoViking Ruokailualust, Marmorin Harmaa

Tuotenumero:06990-020
22,95 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

EcoViking silikonilautanen ja ruokailualusta on täydellinen tuote taaperon sormiruokailuun! Tämän avulla ruokailuhetket sujuvat hauskasti ja siististi, sillä alusta pysyy tiukasti pöydällä, ja se suojaa samalla pöytää sotkuilta. Lautaslokerot mahdollistavat eri ruokien tarjoilun helposti, ja lapsi oppii maistelemaan eri ruokia omatoimisesti.

EcoViking silikonilautanen on kestävä, sillä sen turvallinen silikonimateriaali on taipuisa, eikä se kulu käytössä. Tuote on täysin konepestävissä, ja se kestää myös uunin ja mikron. Ripustuslenkin avulla lautanen on helppo asettaa kuivumaan pesun jälkeen. EcoViking silikoninen ruokailualusta on valmistettu korkealuokkaisesta elintarvikekäyttöön hyväksytystä silikonista, eikä se sisällä BPA:ta, ftalaatteja tai lateksia.

EcoViking ruokailualustan mitat ovat 19x33,5 cm, ja se sopii kompaktien ulkomittojensa ansiosta erinomaisesti myös syöttötuolien tarjotinpöytiin.

Saatavuus: 54

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:EcoViking
Ikäsuositus:4kk+
Materiaali:100% silikoni

Tavaramerkki

EcoViking perustettiin vuonna 2014 Göteborgissa, Ruotsissa, ja se tunnetaan nykyään aitona vaihtoehtona ympäristöystävällisten kuluttajien keskuudessa. EcoViking tunnetaan nykyaikaisesta suunnittelusta, terveistä materiaaleista ja ympäristöystävällisistä tuotteista. Marraskuusta 2016 lähtien lasituttipullojen tuotanto sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa.