EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cherub Baby Pillinokka adapteri pulloon

Tuotenumero:163129-
8,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämän adapterin avulla muunnat helposti Cherub Babyn Wideneck - lasituttipullon pillimukiksi. Poista vain pullotutti pullosta, ja aseta tilalle tämä pillinokka sekä ergonomiset kahvat. Näin lapsen on helppo juoda itsenäisesti pullosta, ja se pidentää tuttipullon käyttöikää. Joustavan pillin päässä on paino, joka pitää huolen siitä, että pillin pääs pysyy aina siellä mistä neste on silloin kun mukia kallistaa. Tuote on täysin BPA-vapaa.

Pakkaus sisältää silikonipillin ja kahvat (ei pulloa).

Saatavuus: 33

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cherub Baby