EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaksostenrattaat Emmaljunga NXT Twin

Tuotenumero:001706-
899,00 €
Osamaksu 28,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT Twin on Ruotsissa käsityönä valmistettu vaunurunko, johon voit valita haluamasi lisäosat. NXT Twin soveltuu kaksosille tai sisaruksille, sillä runkoon voi kiinnittää joko kaksi NXT vaunukoppaa tai NXT ratasistuinta, tai näiden kombinaation.

NXT Twin-mallin runko on muotoiltu täysin uudella tavalla, missä työntöaisa kiinnittyy taka-akseliin. Tämä mahdollistaa erinomaisen työntömukavuuden. NXT Twin on varustettu isoilla kääntyvillä etupyörillä, ilma-avustetulla jousituksella sekä tilavalla tavarakorilla.

Emmaljunga NXT Twin runkoon voi vapaasti yhdistellä NXT-sarjan osia; runkoon käy NXT vaunukoppa, NXT Ergo istuinosa tai NXT Flat istuinosa. Painoraja on 22 kg per istuinosa (vaunukopassa 9 kg).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.