EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Emma BMX Urban, Musta/harmaa

Tuotenumero:098113-02
139,00 € 99,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 40,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Kevyet, mutta ketterät matkarattaat jotka on helppo ottaa mukaan matkoille, ostosreissuille jne. Hyvin topatussa istuinosassa on lapsen mukava matkustaa, ja selkänojan saa käännettyä makuuasentoon jotta rattaissa voi tarvittaessa ottaa vaikka torkut. Tilava tavarakori lapsen tarvikkeille, ja vanhemmille on tarjotinpöytä työntöaisassa jossa kulkevat niin juomamukit kuin kännykkä kätevästi.

Istuinosa on varustettu 5-pistevaljailla sekä irrotettavalla turvakaarella. Etupyörät ovat kääntyvät, mutta ne voi tarvittaessa lukita kulkemaan suoraan. Rattaat on helppo taittaa kokoon kuljetusta varten.

Saatavuus: 9

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6 kk - 3 v.
Pyörän halkaisija:19,5 cm
Runkomateriaali:Teräs
Selkänojan ominaisuudet:4-asentoinen,Makuuasento
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 52x31x95 cm
Tuotteen paino:10 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Ei