EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Super Viking Koppa, Competition Pink

Tuotenumero:001241-1919
295,00 €
Osamaksu 12,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Vauvan vaunukoppa Emmaljungan Super Viking-runkoon. Runko tilataan erikseen . Nostat vaunukorin paikalleen ja irti tukevasta integroidusta kantokahvasta, joka on piilotettu nerokkaasti kuomun etukaareen. Emmaljunga on paras valinta pohjoismaisiin olosuhteisiin, sillä kankaat ovat säänkestävät ja patja hengittävä. Vaunukopan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen. Laadukas ompelutyö ja nepparit takaavat kopan suojapeitteen istuvuuden ja kankaiden kestävyyden arjen touhuissa. Voit pitää kopan helposti puhtaana, yleensä vain pyyhkiminen kostealla pyyhkeellä riittää, sillä sadepisarat ja lika suorastaan pakenevat Emmaljungan kankaista.

Super Viking-runkoon on saatavana Go Double-adapteri, jonka avulla voit kiinnittää jopa kaksi vaunukoppaa peräkkäin saman rungon päälle, tai sitten eri ikäisiä lapsia varten vaunukopan ja ratasistuimen. Voit tehdä vaunustasi vielä mukavamman hankkimalla valitsemaasi kankaaseen yhteensopivilla päivänvarjolla, makuupussilla tai hoitolaukulla. Vielä enemmän tietoa Emmaljungan valmistuksesta ja laadusta löydät sivuiltamme ladattavasta esitteestä.

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen painoraja:9 kg

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.