EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Art Tiny Touch/Style, Minttu

Tuotenumero:109453-11
22,95 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Art Tiny Touch/Style jalanjälkikehys on kaunis tapa säilyttää muisto vauva-ajalta. Voit ikuistaa valmiiseen massaan vauvan käden- tai jalanjäljen, ja kehyksessä on lisäksi paikka valokuvalle. Tuote on täysin turvallinen vauvalle, ja käden- tai jalanjälki on helppo sekä nopea toteuttaa. Pakkauksessa on mukana kaikki tarvittava. Tee itselle muistoksi, tai anna lahjaksi!

Saatavuus: 18

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Art
Ikäsuositus:0 kk+
Tuotteen mitat:21x27 cm

Tavaramerkki

Baby Art - tuotteiden avulla luot kauniita muistoja vauva-ajasta. Kauniisiin kehyksiin voit tallentaa jalan- tai kädenjäljen, helposti ja turvallisesti. Baby Art tuotteet ovat myös erinomainen lahja isovanhemmille tai kummeille!