Lastentarvike Lastentarvike
Lastentarvike myymäläketjun yhteystiedot

Me olemme


Suomalainen perheyritys Lastentarvike on valtakunnan johtava lastentarvikkeiden myymäläketju ja - maahantuoja, joka on palvellut suomalaista vauva- ja lapsiperhe-elämää jo yli 50 vuotta.

Tuoreet vanhemmat tarvitsevat usein tavaroiden lisäksi avukseen ammattitaitoista osaamista lastentarvikkeiden saralla. 17 Lastentarvike-myymälää ja verkkokauppa asiantuntijoineen palvelevatkin asiakkaita vauvojen ja lasten tarvikehankinnoissa ympäri Suomen – myös silloin, kun asiat ovat tuoreille vanhemmille uusia vauva-arjessa. Turvallisuus on aina lastentarvikelaisen mielessä silloin, kun vanhemmat tekevät Lastentarvikkeessa hankintojaan. On kyse sitten pienokaisen kanssa liikkumisesta tai turvallisen kotiympäristön luomisesta, niin saat Lastentarvikkeesta aina avun. 

Lastentarvikkeesta löytyy yhteenlaskettuna yli 1000 vuoden kokemus lastentarvikkeista. Meitä lastentarvikelaisia yhdistää intohimo henkilökohtaiseen asiakaspalveluun sekä ammattitaito laadukkaisiin ratkaisuihin lastentarvikkeiden, kuten lastenvaunujen ja turvaistuinten, osalta tuoreessa perhearjessa. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu lapsiperheen yksilöllisiin tarpeisiin. Lastentarvike-yritys ja liikkeiden myyjät pysyvät säännöllisen kouluttautumisen avulla kiinni lastentarvikkeiden kuumimmissa trendeissä ja viimeisimmässä tuote- ja turvallisuustiedossa.

Ammattitaitoisten myyjien avustamana Lastentarvike tarjoaa monipuolisesti tuotteita vauva- ja lapsiperheen arkea helpottamaan yli 50 tuotemerkin valikoimasta. Lastentarvike edustaa Suomessa monia maailmalla mainetta saavuttaneita merkkejä kuten Emmaljunga, BeSafe, Maxi-Cosi ja Tiny Love.
Lastentarvike-pääkonttori ja yli 10 000m² keskusvarasto sijaitsevat Vantaan Varistossa ja myymälöitä löytyy läpi Suomen.

Päivittäisessä toiminnassa Lastentarvike pyrkii vastuullisuuteen. Asiakkaille tämä näkyy esimerkiksi siinä, että Lastentarvike-myymälöistä saat sähköisen kuitin ja verkkokaupan lähetykset pakataan uudelleen käytettyihin postitusmateriaaleihin.

Lastentarvike – Parasta lapsellesi jo vuodesta 1967!