Lastentarvike Lastentarvike
Vinkkejä helpottamaan flunssaisen lapsen oloa

Virusten aiheuttamiin infektioihin, kuten influenssaan ei ole parannuskeinoa. Mutta nämä seuraavat vinkit voivat auttaa lasta voimaan paremmin viruksen aiheuttaman taudin aikana. Yleensä vilustunut ja flunssainen lapsi sairastaa noin viikon ajan. Ota aina yhteyttä lastenlääkäriin ennen kuin annat mitään itsehoitolääkkeitä erityisesti alle kaksivuotiaalle lapselle. Myös jos sairastelu pitkittyy, ota yhteyttä lastenlääkäriin.

Flunssaista ja tukkoista oloa helpottamaan Vaporize kuivahöyrystin
Yleensä infektiot voidaan hoitaa kotona ja useimmissa tapauksissa kaikki mitä voit tehdä laspen olon helpottamiseksi on varmistaa että lapsesi saa riittävästi lepoa ja syö tasapainoista ruokavaliota. Mutta jos lapsesi flunssa ei näytä paranevan itsestään, tai oireet pahenevat, ota yhteyttä lastenlääkäriin mahdollisen lääkityksen aloittamiseksi.
Tukkoisen nenän lievittäminen

 

Nestehukan ehkäiseminen

 

Kuumeen lievittäminen

Kuume ei ole oire sairaudesta. Se on elimistön luonnollinen tapa torjua virusten tai bakteerien aiheuttamia infektioita. Kuitenkin alle kolemn kuukauden ikäisillä vauvoilla kuume voi olla merkki vakavasta infektiosta ja pieni vauva on syytä viedä lääkäriin, jos kuume nousee yli 38° C. Tätä vanhemmilla lapsilla ei ole olemassa mitään tiettyä rajaa, jolloin lapsi olisi syytä viedä lääkäriin. Tärkeintä on seurata lapsen yleisvointia ja reagoida sen mukaan. Soita lääkärille, jos lapsella on kuumetta yli 24 tuntia ilman selvää syytä tai jos kuume on kestänyt yli 72 tuntia.

 

Vinkkejä flunssan ehkäisyyn

Ei ole mitään varmaa tapaa välttyä taudinaiheuttajilta, mutta on keinoja joilla voit minimoida sairastumisen riskit.
• Käsien pesu - jokaisen tulisi pestä kätensä säännöllisesti bakteerien ja virusten leviämisen estämiseksi.
• Vältä kosketusta - pidä lapsi poissa sellaisten henkilöiden lähettyviltä jolla on flunssa, kuume tai vuotava nenä.
• Älä jaa: ruokailuvälineitä, juomamukeja ja -laseja, hammasharjoja, pesulappuja tai pyyhkeitä ei pitäisi jakaa, etenkään sellaisen henkilön kanssa joka on flunssainen tai kuumeinen.
• Lämmin vesi - pese aina astiat ja ruokailuvälineet kuumalla saippuavedellä joka tappaa bakteereita.
• Vältä tupakansavua - älä koskaan tupakoi lapsesi läheisyydessä! Tupakansavu vahingoittaa limakalvoja ja aiheuttaa niissä turvotusta.

Lähteet:
Fever in Children, New York Presbyterian Hospital: http://www.nyp.org/health/pediatrics_fever.html
Mayo Foundation for Medical Education and Research: http://www.mayoclinic.com/health/nasal-congestion/ID00048
ja http://www.mayoclinic.com/health/cold-remedies/ID00036.

Oloa helpottamaan VAPORIZER kuivahöyrystin.
Olomme on epämiellyttävä, kun nenä on tukossa ja hengitys vaikeaa. Vaporizer tuo helpotusta ja avaten tukkoisen nenän. Höyrystimessä käytettävät tyynyt sisältävät luonnon eukalyptus- ja mentoliöljyä joiden raikastava parantava tuoksu leviää tasaisena huoneilmaan.
Ei Kemikaaleja!
Ei vettä!
Vaporize kuivahöyrystin