EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto tuttikuumemittari 2set

Tuotenumero:045404-
19,00
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Alecton kuumemittarisetti pitäää sisällään sekä perinteisen kuumemittarin, että tuttikuumemittarin. Pienellä vauvalla tuttikuumemittari on helppo tapa mitata lämpö, ja kun lapsi kasvaa voidaan käyttää tavallista kuumemittaria. Tavallinen kuumemittari on varustettu joustavalla päällä.

Alecton kuumemittarit on suunniteltu nimenomaan lapsilla käytettäväksi, joten ne ovat turvallisia, ja niissä ei ole esimerkiksi teräviä reunoja. Molemmat mittarit mittaavat lämmön nopeasti, ja ne hälyttävät korkeasta lämpötilasta. Mittari myös muistaa edellisen lukeman, jolloin voit helposti tarkistaa onko lämpötila nousu- vai laskusuunnassa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto