Lastentarvike Lastentarvike
Lastentarvike koronatiedote
Lastentarvike koronatiedote

17.3.2020
Lastentarvike ottaa päivittäisissä toimissaan huomioon vallitsevan tilanteen
Kannamme Lastentarvikkeessa omalta osaltamme vastuutamme viruksen leviämisen hidastamiseksi ja noudatamme hallituksen, viranomaisten sekä THL:n määräyksiä ja suosituksia. Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme madaltamaan kynnystä jäädä kotiin mahdollisessa flunssa-/sairastapauksessa. Tämä ohjeistus koskee myös tilannetta, missä henkilökunnan perheenjäsen on sairaana. Lisäksi toivomme asiakkaidemme ottavat sekä henkilökuntamme, että muiden asiakkaiden hyvinvoinnin huomioon ja eivät tulisi kipeänä asioimaan myymäläämme.

Koska me olemme mukana perheen herkässä ja ainutlaatuisessa ajassa, haluamme asiakkaidemme tietävät meille olevan mahdollista edelleen tulla asioimaan turvallisin mielin. Myymälämme siis palvelevat edelleen asiakkaitamme, mutta aukioloaikoihin voi tulla jatkossa muutoksia, jos tilanne muuttuu esim. viruksen tai ohjeistuksen osalta. Myymäläkohtaiset aukioloajat löydät tästä>>

Valtaosa myymälöistämme sijaitsee rauhallisella paikalla, ja näin ollen meille on edelleen pääsääntöisesti helppo tulla asioimaan joutumatta kosketuksiin isojen ihmismassojen kanssa. Palvelemme normaalisti myös verkkokaupassa ja olemme vahvistaneet chat-palvelutiimiämme, jolloin pystymme paremmin takaamaan asiantuntevan henkilökohtaisen palvelun myös verkkokauppamme kautta. Chatissämme asiakkaan kanssa keskustelee aina ammattitaitoinen henkilökuntamme henkilökohtaisesti. Verkkokauppaamme pääset tästä >>

Päivitämme tälle sivulle mahdollisia muutoksia käytäntöihimme.

Suomalainen perheyritys Lastentarvike on valtakunnan johtava lastentarvikkeiden myymäläketju ja - maahantuoja, joka on palvellut suomalaista vauva- ja lapsiperhe-elämää jo yli 50 vuotta.

Ammattitaitoisten myyjien avustamana Lastentarvike tarjoaa monipuolisesti tuotteita vauva- ja lapsiperheen arkea helpottamaan yli 50 tuotemerkin valikoimasta. Lastentarvike edustaa Suomessa monia maailmalla mainetta saavuttaneita merkkejä kuten Emmaljunga, Teutonia, BeSafe, Maxi-Cosi ja Tiny Love.
Lastentarvike-pääkonttori ja yli 10 000m² keskusvarasto sijaitsevat Vantaan Varistossa ja myymälöitä löytyy läpi Suomen.

Päivittäisessä toiminnassa Lastentarvike pyrkii vastuullisuuteen. Asiakkaille tämä näkyy esimerkiksi siinä, että Lastentarvike-myymälöistä saat sähköisen kuitin ja verkkokaupan lähetykset pakataan uudelleen käytettyihin postitusmateriaaleihin.

Lastentarvike – Parasta lapsellesi jo vuodesta 1967!