Lastentarvike Lastentarvike
 
Kevyen Emmaljunga Senton pehmeä 4-pyöräinen jousitus ja säädettävä takajousitus tarjoavat mukavan kyydin monenlaisessa maastossa.

Sento on latinaa ja tarkoittaa Minä tunnen. Sinun unelmavaunusi löytyvätkin parhaiten tuntemalla - mikä vaunu tuntuu sinulle hyvältä, missä on sinulle paras työntötuntuma, ja millaiseen elämäntilanteeseen kaipaat vaunuja. Lue alta millaiset vaihtoehdot sinulla on ja tule tutustumaan, tuntemaan, ja koeajamaan Sento-vaunuja Lastentarvikkeelle.

Unelmiesi vaunut odottavatLastentarvike-myymälöissä ❤


Millaisen rungon tarvitset?

Runko on vaunujen perusta tai kehikko, jossa on kiinni renkaat, työntöaisa, ja tavarakori. Sento-rungot ovat tehty ympäristöystävällisestä alumiinista. Runkoon kiinnitetään joko vaunukoppa tai ratasistuin, riippuen lapsen iästä, tai turvakaukalo erityisten adapterien avulla.

Sento-vaunuissa on 4+1 erilaista runkovaihtoehtoa. Eri rungot sopivat hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin ja löydätkin varmasti juuri sinun arkeesi sopivan rungon. Runkoja erottaa erilaiset rengaskoot, muokattavuus, ja yksityiskohdat.

Näihin runkoihin sopivat vaunukoppa, Ergo-ratasistuin, Flat-ratasistuin, ja erilaiset turvakaukalot*. Samat “päälliset” sopivat kaikkiin runkoihin, joten voit muokata vaunuja tulevaisuudessa tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi jos nyt asut kaupungin keskustassa ja kaipaat keveitä & näppäriä vaunuja, mutta asutkin ensi vuonna uudessa kodissa, minkä lähistöllä on haastavia vaunulenkkimaastoja, voit vain vaunun runkoa vaihtamalla löytää uuteen elämäntilanteesi sopivat vaunut.
*turvakaukaloadaptereiden avulla1.RUNGOT

SENTO LUX 
Emmaljunga Sento Lux runko
Sento Lux on valinta sinulle, joka haluat ylellisyyttä vaunuihisi. Vaunujen vahvistettu runko on myös kiillotettu, jolloin siinä on silmiä hivelevä lopputulos. Vaunuista löydät myös kauniit kromiset yksityiskohdat ja Leatherette-kankaat tyylikkäillä tikkauksilla. 

Lisäturvaa pimeään saat pyörissä olevilla heijastinrenkailla. Luxissa on isot Solight Ecco-renkaat: 23cm edessä ja 31cm takana. Lux on varustettu yhden käden kasausmekanismilla, jolloin saat sen taitettua käden käänteessä.

Lue lisää ja tilaa Sento Lux täältä >>

TWIN 735  
Emmaljunga Twin 735 runko
Twin 735-rungossa istuu kaksi lasta vierekkäin - tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos haluat sisarus- tai kaksosrattaat.

Rungon päälle voit laittaa sinulle sopivat vaihtoehdot:

Twin-runko Outdoor-renkailla on suunniteltu kevyeksi ja helposti ohjattavaksi - vaikkakin kyydissä on kaksi lasta. Erityisessä rungon designissa työntöaisa kiinnittyy suoraan taka-akseliin, jolloin työntötuntumasta tulee uskomattoman kevyt.

Mitä jos lapsiluku kasvaa ja sinulla on entuudestaan Sento tai Sento Pro runko? Hanki vain Twin 735 runko ja voit käyttää samaa vaunukoppaa ja ratasistuinta myös tuplarungossa.

Lue lisää ja tilaa Twin 735 -runko täältä >>
Löydä Sento kopat ja istuimet täältä >>Runkojen värivaihtoehdot

Alumiinirungot ovat ikityylikkään mustan värisiä, johon voit valita haluamasi työntöaisan päällisen värin. Työntöaisan päällinen on pehmeää nahkajäljitelmää, josta voit valita ruskean tai mustan välillä.

Sentoissa kaksi eri runkoväriä: Outdoor ja Black. Vain Sento Lux -rungoissa vaihtoehtoina tummanruskea Outdoor ja musta Black - molemmat tyylikkäällä kromilla ja kiillotetulla rungolla.

Seuraavaksi valitaan mitä runkoihin kiinnitetään. Ensimmäiset kuukaudet vauva köllii ihanan tilavassa ja pehmoisessa vaunukopassa, jonka jälkeen siirrytään ratasistuimeen, missä matkustetaan noin 4-vuotiaaksi tai 22 kg asti. Normaalissa Sento-kopassa ja -istuimessa on valittavana 6 kaunista väriä, uutuuksina All Black, Outdoor Brown ja Pearl Grey. Sento Lux-malleista löydät 2 tyylikkään vaaleaa Leatherette-värivaihtoehtoa kauniilla tikkauksilla. Vaunujen kankaat ovat värjätty vettä säästävällä, ympäristöystävällisellä Dope Dye-menetelmällä (Lue lisää: Emmaljunga & vihreä tuotanto).

2. KOPPA

Tämä on se helpoin, sillä sinun tarvitsee valita vain teidän perheelle sopiva väri. Emmaljungan Sento -vaunukoppa on turvallinen, pehmoinen, ja tilava pesä pikkuisen ensikuukausiksi. Kopan uusi Thermobase- lämpöpohja on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen hengittävyys. Uudet päällystetyt vetoketjut pitävät viiman ja kosteuden ulkona ja estävät vetoketjuja likaantumasta. Kuomun takaosassa on hyttysverkolla varustettu tuuletusaukko, joka parantaa ilmanvaihtoa ja kuomun aurinkolippa tarjoaa lisäsuojaa säältä. Kuomussa myös heijastava nauha, joka parantaa näkyvyyttä pimeällä ja jonka saat esiin ja piiloon kätevästi. Kopassa myös pienet vetoketjulliset taskut jalkopäädyssä ja sivulla. Luomupuuvillaiset sisäkankaat saat irti pesua varten. Outdoor-väreissä on ruskeat Leatherette-yksityiskohdat, kun taas Pearl Grey, sekä All Black-väreissä nämä ovat mustat. Ylellisen Lux-kopan koko kangas on pehmeää Leatherette-nahkajäljitelmää: Lux Polar White -värissä mustat ja Lux Sand Beige -värissä tummanruskeat yksityiskohdat. Sento Lux -kopassa on lisäksi koristeena tyylikkäät tikkaukset, sekä kaksinkertaiset ompeleet.
Emmaljunga Sento ja Sento Lux vaunukoppien värit.
Lue lisää täältä.

3. RATASISTUIMET


Emmaljungan ratasistuimet ovat tunnetusti tilavia, sopien meidän pohjoismaalaisten potrille vauvoille. Ekstra-pitkä selkämys, tilaa lämpöpussille, helppokäyttöiset magneettiset valjaat, XL-kuomu sekä säädettävät haararemmi, olkavaljaiden korkeus, ja valjaiden pituudet tekevät näistä istuimista mukavat kasvavalle lapselle. Kankaiden Outdoor-väreissä ruskeat, ja Pearl Grey, sekä All Black-värissä mustat Leatherette-yksityiskohdat. Lux-mallien kankaat ovat pehmeää Leatherette-nahkajäljitelmää tyylikkäillä tikkauksilla: Lux Polar White -värissä mustat ja Lux Sand Beige -värissä tummanruskeat yksityiskohdat.

 

FLAT
Emmaljunga Sento Flat ratasistuin
Suora istuin, jonka saa täysin makuuasentoon. 💤Tämä tilava istuin sopii loistavasti kylmälle säälle, sillä tänne mahtuu varmasti tarpeeksi lämpökerroksia väliin!
ERGO
Emmaljunga Sento Ergo ratasistuin
Kuppi-istuin, eli istuin joka on muotoiltu enemmän ‘tuolimaiseksi’. Istuin mukautuu lapsen selkää vasten niin, että istuma-asento on hyvin ergonominen. Ergo-istuin on 110 cm pitkä, tarjoten pikkuisellesi paljon kasvuvaraa.
Materiaalit:


Emmaljunga Sento - pohjolasta pohjolan oloihin. Sento-vaunujen rungossa on käytetty pohjoismaista Hydro REDUXA alumiinia, jonka CO2-päästöt ovat jopa 75 % vähemmän kuin tavallisen alumiinin. REDUXA-alumiini tuotetaan vain uusiutuvia energiamuotoja käyttäen. 


Vaunujen renkaat ovat saksalaiset n.k. huoltovapaat renkaat, jotka ovat 100 % kierrätettävissä eivätkä sisällä vaarallisia aineita. 


Vaunukopassa ja istuimissa käytetään PROTEX-päällyskankaita, jotka kestävät hyvin Suomen erilaiset sääolosuhteet - kankaat hylkivät likaa ja vettä (muista silti sadesuoja!). Ompeleet ovat tiukkoja ja napakkoja, jolloin tuuli eikä tuiske läpäise niitä.


Kankaat ovat värjätty erityisellä DOPE DYE-menetelmällä, joka säästää jopa 80 % vedenkulutuksesta tuotannossa. 


Emmaljungan rattaat ovat tuotettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka kuormittavat luontoamme ja ympäristöämme mahdollisimman vähän. Materiaalivalinnat ovat tehty niin, että ne kestävät pohjoismaalaiset äärisäät.

  Lue täältä lisää Emmaljungan vihreästä tuotannosta ja käsityönä tehdyistä rattaista.

LISÄTARVIKKEET

Ylläolevien perusvalintojen lisäksi, voit valita lisätarvikkeita rattaisiin, jolloin saat tuunattua niitä vielä enemmän. Sento -vaunujen mukana tulee hyönteissuoja, jota ei tarvitse hankkia erikseen.
Emmaljunga Sento jalkapeite
Jalkapeite:
peitteet löytyvät ratasistuimen väreissä, joten saat hankittua rattaiden kaikki osat samanvärisinä.
Emmaljunga Sento sivukori
Sivukori:
tarvitsetko lisää säilytystilaa? Nakkaa tärkeät asiat käden ulottuville.
Emmaljunga Sento lämpöpussi
Lämpöpussi:
sovita sävy sävyyn istuimen kanssa ja luo pikkuisellesi ihanan lämmin pesä
Emmaljunga Sento Organizer
Organizer:
kaipaatko pienempää tarvikelaukkua? Organiserin saat kiinnitettyä työntöaisaan kiinni ja saat sinne käden ulottuville kaikista tärkeimmät kamppeet.
Emmaljunga Rodeo-seisomalauta
Seisomateline:
isompi taapero voi matkustaa vaunujen takana seisomalaudalla, Rodeo-mallissa myös istuin. 
Emmaljunga NXT hoitolaukku
Hoitolaukku:
roikkumaan rungon työntöaisan koukkuihin ja tadaa, kaikki on käden ulottuvilla!
Emmaljunga NXT mukiteline
Mukiteline:
kahville, vesipullolle, tai vaikka pilttipurkeille. 😁
Emmaljunga adapterit vauvankaukaloille
Adapterit turvakaukalolle:
Maxi-Cosi tai BeSafe -turvakaukalon saat helposti suoraan kiinni vaunurunkoon näillä adaptereilla.

Muistathan, että autamme sinua myös verkkokauppamme chatissa ja livenä myymälöissämme, jotta löydät juuri oikeat Emmaljunga Sento-rattaat sinulle ja sinun perheellesi 💕 Tervetuloa suunnittelemaan!

PS. Jos et vielä löytänyt täydellistä vaunuasi, katso myös Emmaljungan ikisuosikki Alu S Air ilmatäytteisillä renkailla. Jos kaipaat ketterää ratasta, niin tsekkaa täältä Emmaljunga Solo.

PPS. Lastentarvikkeen valikoimasta löydät myös Suomen suosituimmat vaunumerkit (esim. Cybex, Bugaboo, Britax, jne.). Suomen suurimmasta valikoimasta löydämme varmasti sinun unelmien vaunusi - tervetuloa lähimpään myymälään koeajolle <3.

Täydellisen Emmaljunga valikoiman löydät aina Lastentarvikkeelta.

Täältä löydät koko monipuolisen Emmaljunga valikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>