EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Citroganix Baby Powder jauhe 90g

Tuotenumero:040778004-
4,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Täysin luonnollinen ja myrkytön, talkiton jauhe vaippaihottuman ja hiertymien ehkäisyyn. Nûby Citroganix Baby Powder auttaa poistamaan iholta kosteuden, pitäen vauvan aina pehmeänä ja kuivana. Jauhe jättää vauvan ihon pehmeäksi, puhtaaksi ja kuivaksi. Tuote on maissitärkkelyspohjainen. Pelkästään luonnollisia ainesosia sisältävä, vegaaninen Baby powder on myös luonnostaan antibakteerinen. Miedosti hajustettu.

Saatavuus: 16

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Citroganix

Tavaramerkki

Citroganix on tuotesarja joka sisältää vain luonnollisista ainesosista valmistettuja vauvanhoitoon ja hygieniaan liittyviä tuotteita. Tuotteiden sisältämä Citroganix-ainesosa on 99,99% tehokas bakteereja vastaan.