EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bambo Nature 1 XS Teippivaippa 2-4Kg 22kpl

Tuotenumero:17919251-
6,95
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bambo Nature 1 XS Teippivaipat kestävät vauvalla yön yli ja ovat helliä herkälle iholle. Tanskassa valmistetut Bambo Nature Teippivaipat ovat erittäin laadukkaita ja ihoystävällisiä – vaippoja käytetään myös suomalaisilla synnytysosastoilla, kuten Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä.

Bambo Nature -vaipan pehmeä ja vaatteenomainen pinta on hellä vauvasi herkkää ihoa vasten ja takapaneeli on tekstiilinkaltaista hengittävää materiaalia. Bambo -vauvanvaipat ovat dermatologisesti testattuja ja allergiaystävällisiä. Vaipat on valmistettu ilman parabeeneja, kloorivalkaisua tai hajusteita, joten ne ovat turvallisia, helliä ja ihanan pehmoisia vastasyntyneen vauvan iholle ja sopivat myös keskosille. Ihoystävällisten vaippojen avulla myös vaippaihottuma pysyy aisoissa. Lapsilähtöiset Bambo Nature -vaipat on suunniteltu sopivaksi lapsen tarpeisiin, sekä mahdollisimman mukavaksi vauvasi päälle. Vaippojen joustava vyötärö ja jalantiet mahdollistavat tehokkaan suojan ohivuotoja vastaan, mutta myös täyden liikkumavapauden pikkuisellesi. Jousto antaa vauvasi liikutella jalkojaan vapaasti, ilman ärsyttävää kireyttä.

Bambo Nature Teippivaipat tekevät lapsiperheen arjen helpommaksi, sillä ne sopivat myös yövaipoiksi. Uusi kanavateknologia takaa vaipan imukyvyn monenkin kastelun jälkeen ja johtaa kosteuden pois vauvan iholta – vaippa kestää aamuun asti. Kosteusmittarin avulla näet helposti vaipan päältä, milloin on vaihdon aika – ei tarvitse turvautua pelkkään hajutestiin. Teippikiinnityksellä vaipanvaihto sujuu helposti ja nopeasti. Hyvin ajoitettu vaipanvaihto vähentää vaippaihottuman riskiä ja tuottaa vähemmän jätettä.

Bambo Nature -vaipat ovat aidosti ympäristöystävällinen ja läpinäkyvä valinta, sillä näille vaipoille on myönnetty Joutsenmerkki ensimmäisenä Suomessa. Tämän lisäksi vaipoilla on FSC-sertifikaatti ja EU-ympäristömerkki. Tanskalaisten Bambo Nature -tuotteiden valmistuksessa käytetään 100 % uusiutuvia energiamuotoja ja tuotantoprosessissa syntyvästä jätteestä kierrätetään jo 85,4 %.

Ominaisuudet:

• Koko: XS 2-4 kg, sopii myös keskosille

• Korkea imukyky kestää yön yli

• Johtaa kosteuden pois vauvan iholta

• Kosteusmittari vaihtaa väriä, kun vaippa pitää vaihtaa

• Pehmeät ja hengittävät – vaatteenomainen tuntu

• Ihoystävälliset – ei parabeeneja, kloorivalkaisua tai hajusteita

• Asthma Allergy Nordic -leima

• Dermatologisesti testattu

• Lapsilähtöinen suunnittelu takaa liikkumavapauden ja käyttömukavuuden

• Tehokas suoja ohivuotoja vastaan

• Teippikiinnitys

• Sertifioidusti ympäristöystävällinen valinta

• Kaikki raaka-aineet ja materiaalit Joutsenmerkittyjä

• Valmistettu Tanskassa 100 % uusiutuvalla energialla

• Pakkauksessa 22 kpl

Ekologiset ja ihoystävälliset Bambo Nature 1 XS Teippivaipat takaavat pienen vauvasi mukavuuden ja sinulle helpon vaipanvaihdon.

Osta kasvavalle vauvalle valmiiksi myös Bambo Nature -vaippojen suurempia kokoja (S 3-6 kg / M 4-8 kg).

Vaippakakun rakennat helposti Bambo Nature 1 XS Teippivaipoista – juuri oikean kokoisia vastasyntyneelle. Bambo Nature -vaippakakusta saat täydellisen baby shower -lahjan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bambo Nature