EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bambo Nature - Biohajoava Kosteuspyyhe 50 kpl

Tuotenumero:17919811-
2,50
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bambo Nature Biohajoavat Kosteuspyyhkeet kosteuttavat, hoitavat ja suojaavat vauvan herkkää ihoa. Näin puhdistat vauvan ihon hellävaraisesti, ehkäisten vaippaihottuman syntymistä. Ihoystävälliset ja kosteuttavat Bambo Nature kosteuspyyhkeet on dermatologisesti testattu, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita, joten voi huoletta käyttää niitä vauvan herkälle iholle. Kosteuspyyhkeitä tarvitaan vaihtopöydälle, vaippakassiin, käsilaukkuun, automatkalle, piknikille ja yökylään. Vauvan kosteuspyyhkeet tulevat tarpeeseen vaippaa vaihtaessa, sekä lapsen käsiä ja kasvoja putsatessa. Puhdistuspyyhkeitä on hyvä olla mukana aina vauvan kanssa matkatessa – nopea ja helppo vaihtoehto vedelle ja saippualle.

Bambo Nature kosteuspyyhkeillä on Joutsenmerkki sekä Asthma Allergy Nordic -merkki. Ne ovat biohajoavia ja valmistettu vastuullisesti pehmeästä 100 % viskoosista, eivät siis sisällä muovia. Pyyhkeet ovat myös vegaanisia, eli kaikki raaka-aineet ovat kasviperäisiä.

Bambo Nature vauvan puhdistuspyyhkeet ovat vastuullinen ja turvallinen valinta niin lapsellesi kuin ympäristölle.

Ominaisuudet:

• Bambo Nature biohajoavat kosteuspyyhkeet 50 kpl

• Puhdistavat vauvan ihon hellävaraisesti, ehkäisten vaippaihottuman syntymistä

• Vaipanvaihtoon, sekä käsien ja kasvojen pyyhkimiseen

• Ihoystävällinen (ei väriaineita tai hajusteita)

• Joutsenmerkki sekä Asthma Allergy Nordic -merkki

• Nopea ja helppo vaihtoehto vedelle ja saippualle – täydellinen vaipanvaihtoon tien päällä

• Kosteuspyyhkeet ovat vegaanisia, eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia

• Materiaali 100 % viskoosia, eivät sisällä muovia

• Biohajoava koostumus – kierrätä helposti biojätteen mukana

• Vastuullinen ja turvallinen valinta niin lapsellesi kuin ympäristölle

• Ihanteellinen pakettikoko; 50 kpl kosteuspyyhkeitä

• Vaihtopöydälle, vaippakassiin, käsilaukkuun, automatkalle, piknikille ja yökylään

Käytä hellävaraisia Bambo Nature biohajoavia kosteuspyyhkeitä yhdessä pehmeiden ja ihoystävällisten Bambo Nature teippivaippojen kanssa, joiden valmistuksessa käytetään 100 % uusiutuvia energiamuotoja. Kosteuspyyhkeet ja vaipat sopivat täydellisesti baby shower lahjaksi, kokoa Bambo Nature tuotteista ekologisempi vaippakakku.

Suositeltu käyttö: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä silmänympärysaluetta.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bambo Nature