EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tickless Punkkikarkotin Baby, Beige

Tuotenumero:086104-08
29,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tickless punkkikarkotin pitää punkit poissa myrkyttömästi ja turvallisesti, käyttäen ultraäänen voimaa. Tickless-laite kiinnitetään vauvan vaatteisiin, josta se lähettää punkeille epämiellyttävää, sykkivää ultaääntä, pitäen punkit 1,5 metrin päässä pikkuisestasi. Laite on täysin myrkytön, hajuton, kemikaaliton, pitkäikäinen, helppokäyttöinen, ja täysin turvallinen pienelle lapsellesi.

Ennalta-ehkäisevä punkkikarkotin on hyvä napsauttaa vauvan vaatteisiin kiinni, kun mökkikausi tai pihaleikit kevyemmissä vaatteissa alkavat. Punkkikarkotin pitää olla esillä, jotta ultraäänet toimivat toivotulla tavalla, joten ethän laita sitä taskuun tai vaatteiden sisäpuolelle. Laite on helppo kiinnittää esimerkiksi housujen vyölenkkiin, rannekoruun/-nauhaan, vetoketjun vetimeen, kengän nauhoihin, tai voit napsauttaa sen kiinni avainnauhaan, jota lapsen on helppo pitää yllään. Voit myös napsauttaa laitteen kiinni turvakaukalon valjaisiin, jossa se suojaa ihan pienen pientä vauvaasi, kun olette ulkoilemassa luonnossa.

Ominaisuudet:

• Kemikaaliton, myrkytön, ja hajuton punkkikarkotin

• Helppo käyttää ja kiinnittää vaatteisiin tai muualle

• Laite sopii vastasyntyneestä 10-vuotiaaksi

• Vaaraton muille eläimille ja ympäristölle

• Karkottaa punkit ultraäänen avulla

• Punkit pysyvät poissa 1,5 metrin säteellä

• Tickless-laitteen kanssa voi käyttää myös esim. hyönteiskarkotesuihkeita

• Kosteutta kestävä, toimii myös pikkusateella

• Äärimmäisen tehokas karkottamaan punkkeja

• Ultraäänen taajuutta eivät kuule ihmiset, lemmikit, tai muut eläimet luonnossa

• Ennaltaehkäisevä punkkikarkotin

• Tieteellisesti tutkittu ja todettu toimivaksi

• Käyttöaika 6–12 kk ensimmäisen aktivoinnin jälkeen

Tickless-teknologia on testattu laboratoriossa Italiassa Camerinon Yliopistossa, jossa se on todettu toimivaksi ehkäisykeinoksi punkkeja vastaan. Laitteen tehokkuus on noin 94 %, mikä on äärimmäisen korkea luku. Jos liikut todella punkkitiheällä alueella, voit käyttää myös muita punkkikarkottimia samalla. Tickless-laitteen käyttö ei estä muiden punkkikarkottimien käyttöä.

Lemmikit, muut eläimet, ja ihmiset eivät kuule ultraääntä, jota käytetään laitteessa. Esimerkiksi koirat kuulevat ultraäänet 35 KHz asti, missä Tickless-laite lähettää 40 KHz ääniä, tehden laitteesta täysin harmittoman muille kuin punkeille ja täille.

Tickless-laite on erittäin kosteutta kestävä, joten sitä voi käyttää esim. sateella, sillä sadepisarat eivät riko laitetta. Laite ei ole täysin veden kestävä, joten ethän upota sitä veteen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tickless

Videot