EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Tuttikotelo, BEIGE

Tuotenumero:0987009--BEIGE
3,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma tuttikotelo on täydellinen varuste kaikille perheille, joilla on välillä tutit hukassa, ne menevät aina menossa likaiseksi, tai muuten vaan tarvitsee sen varatutin kätevästi mukaan. Tuttikotelon koko on universaali, eli kaikki geneeriset tutit mahtuvat siihen. Tuttikoteloon mahtuu yksi tutti, myös pyöreän malliset, kuten Emma luonnonkumitutti.

Ominaisuudet:

• Pitää tutin puhtaana ja helposti menossa mukana

• Universaali koko

• Mahtuu 1 tutti

• Kätevä lenkki, jonka avulla sen saa kiinni minne vain

• Ihanat sävyt (sopii täydelliset Emma luonnonkumituttien kanssa)

• Puhtaana pito todella helppoa

• Mahtuu hyvin taskuun

Tuttikotelossa on lenkki, jolloin sen pääsee sujauttamaan hyvin lastenrattaiden, hoitolaukun, tai vaikka takin lenksuihin kiinni. Lenkissä on pieni rako toisella puolella, jolloin sen saa helposti kiinni mihin vain, mutta se ei lipeä tai irtoa paikaltaan.

Tuttikotelo on helppo pitää puhtaana kostealla rätillä tai nopeasti käsin tiskaamalla.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Lajitelmavaihtoehto:BEIGE,HARMAA,PINKKI,TURKOOSI

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.