EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Padwico Otsakuumemittari

Tuotenumero:048001-
45,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Infrapunalla toimiva otsakuumemittari on kätevä apuväline lapsiarjessa, jonka avulla mittaat pikkuisesi kuumeen 1 sekunnissa. Padwico otsakuumemittari on todella helppokäyttöinen, yhdellä napilla ja LCD-näytöllä varusteltuna. Muistitoiminnon avulla voit seurata lämpötilan kehitystä helposti ja näppärästi.

Otsakuumemittari toimii 2 cm etäisyydellä otsasta ja hyödyntää infrapunateknologiaa mittaukseen. LCD-näytöltä näet mittatuloksen, kuten myös prosessin kulun, patterien mahdollisen matalan tason, sekä muistitoiminnon. Kuumemittarin muistiin tallentuu 9 viimeisintä lämpötilalukemaa, joten voit helposti seurata pikkuisesi voinnin kehitystä tämän avulla. Kuumemittari hälyttää, jos lämpötila yltää kuumelukemiin.

Ominaisuudet:

• Helppokäyttöinen

• Kontaktiton mittaus

• Mittaa 1 sekunnissa

• Käyttää infrapunateknologiaa

• Hälyttää äänimerkillä kun lämpötila ylittää 37,5 C-astetta

• Muistitoiminto tallentaa 9 mittauksen tulokset

• Kytkeytyy pois päältä automaattisesti (10 sek jälkeen)

• Mukana CR2032-patteri, mikä kestää noin 3000 mittauskertaa

• LCD-näyttö, mikä kertoo muistitoiminnosta, patterin tasosta, mittauskohdan, mittaustuloksen, sekä missä vaiheessa mittausta ollaan (mittaus käynnissä / valmis)

• Kahden vuoden takuu

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Padwico