EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Otsakuumemittari Infrared JPD-FR202

Tuotenumero:1565200-
39,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen otsakuumemittari, joka mittaa lämpötilan otsasta hygieenisesti ilman ihokosketusta infrapunan avulla. Näin voit mitata lämmön vaivatta myös nukkuvalta lapselta, ja mittaus tapahtuu nopeasti vain puolessa sekunnissa. Kuumemittarissa on selkeä LCD-näyttö, ja tallennustoiminto säilyttää muistissa 20 viimeisintä mittauslukemaa. Mittausväli kehon lämpötilan mittauksessa 32.0℃-42.2℃. Mittarilla on mahdollista mitata myös esimerkiksi maidon lämpötilaa (0-100℃).

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu