EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

InnoGIO UV-Valo 210 matkamalli

Tuotenumero:174210-
44,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

UV-sterilointilamppu on kätevä lapsiperhearjessa eri pintojen puhdistamiseen. Lampusta tulevat UVC-valosäteet tappavat jopa 99.99 % bakteereista 10 sekunnissa erilaisilta pinnoilta.

Miten InnoGio UV-lamppu tuhoaa bakteereja? Desinfiointi tapahtuu kohdistamalla UVC-valoa haluamallesi pinnalle. UVC-valo hajottaa DNA- ja RNA- molekyylirakenteita 240-280 nm aaltopituudella, eli lyhyesti UVC-valo rikkoo bakteerin solun. Kun bakteerien solujen rakenne on rikottu, ne eivät voi kehittää uusia soluja ja ne kuolevat itsekin, jolloin ne eivät voi lisääntyä.

Ominaisuudet:

• Kevyt ja kompakti, mahtuu pienempäänkin laukkuun mukaan

• Kokoontaitettava

• Helppo ja käytännöllinen käyttö

• Tehokas ja nopea sterilointi, esim. tuttien, tyynyjen, tai kännykän pinnoille

• Laboratoriotestattu

• Ei suoraa UV-valoa silmiin käyttäessä

• Automaattinen virran katkaisu 180 sekunnissa

• Tuhoaa 99.99 % bakteereista ja allergeeneista

• Ei kemikaaleja tai nesteitä puhdistukseen

• Kohdistettu valo, eli voit tarkasti puhdistaa eri pintoja

• Toimii 4 x AAA-patterilla tai virtapankin avulla

Pieni ja näppärä koko takaavat, että laitetta on helppoa tuoda eri pintoja pitkin ja sillä voi puhdistaa eri kokoisten tavaroiden pintoja. Sterilointilamppu on kätevä myös napata mukaan reissuille.

Voit kohdistaa UVC-valon tarkasti haluamaasi kohtaan, mikä tekee puhdistuksesta helppoa. UVC-valolla desinfiointia käytetään mm. juomaveden puhdistuksessa.

Verkkokauppa saatavuus: 36

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Innogio