EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto Otsakuumemittari

Tuotenumero:045437-
25,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Digitaalinen Alecto BC-37 otsakuumemittari mittaa kehon lämpötilan nopeasti ja tarkasti - niin lapsilta kuin aikuisiltakin. Lämpötila näkyy jo kolmessa sekunnissa digitaalisella näytöllä, ja mikäli se on yli 37 astetta, hälyttää mittari lisäksi vielä varoitusäänellä sekä punaisella valolla. Alecto otsakuumemittari tallentaa 20 viimeisintä lukemaa muistiin, jolloin voit helposti valvoa onko lapsen lämpö nousemaan vai laskemaan päin.

Infrapunamittarin etuna on, että voit mitata lapsen lämmön häiritsemättä hänen unta, sillä se ei vaadi kosketusta ihon kanssa. Ja valaistun näytön avulla on helppo käydä pimeässä huoneessa mittaamassa lapsen lämpö. Infrapunamittaria voi käyttää hyvin myös muuhun lämpötilamittaukseen, esimerkiksi kylpyveden lämpötilan tarkistamiseksi, tai varmistamaan että lapselle tarjottava maito tai ruoka ei ole liian lämmintä!

Saatavuus: 10

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto