EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

KK Puinen Potkupyörä, Minttu

Tuotenumero:159100-11
59,90
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Tasapainopyörä jossa ei ole polkimia tai apupyöriä, on erinomainen oppimisväline tasapainon harjoitteluun sekä pyörällä ajamisen opetteluun. Tasapainon kehityttyä potkupyöräilyn avulla, on lapsen helppo siirtyä aikanaan oikealla polkupyörällä ajamiseen.

- Miellyttävä kankainen istuin

- Ikäsuositus 3+

- Renkaan koko 12"

- Kumiset kahvat

- Säädettävä istuinkorkeus

- Puhkeamattomat renkaat

- Helppo kantaa (kädensija)

- Mukana kello ja etutasku

- Ympäristöystävällinen

- Turvallinen

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Kinderkraft
Ikäsuositus:3v+
Tuotteen mitat:55x32x16 cm
Tuotteen paino:4 kg
Tuotteen painoraja:30 kg