EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Chillafish Quadie Potkumopo, Lime

Tuotenumero:170100-18
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Chillafish Quadie on nelipyöräinen potkumopo, joka soveltuu 1-3 vuoden ikäisille lapsille. Quadie-potkupyörän yksinkertainen ja kevyt rakenne tekee siitä helpon käsitellä, ja satulan korkeus on säädettävissä lapsen pituuden mukaan. Satulassa oleva kantokahva helpottaa mopon kantamista, ja satulan sisällä on säilytyslokero.

- Satulan korkeus 21-26 cm, ei vaadi työkaluja

- Hiljaiset TPE-pyörät sisä- ja ulkokäyttöön

- Kantokahva

- Satulassa säilytyslokero

- Mukana tarra-arkki jolla pyörän saa koristella mieleisekseen

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Chillafish
Ikäsuositus:1-3 vuotta
Tuotteen mitat:57x33x40 cm
Tuotteen painoraja:25 kg