EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Chillafish BMXie Potkupyörä, Keltainen

Tuotenumero:170200-10
89,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Chillafish BMXie on huikea tasapainopyörä jossa BMX-tyylinen runko. BMXie on vankasta rakenteestaan huolimatta erittäin kevyt, ja siinä on puhkeamattomat, vaahtotäytteiset pyörät. Nämä kumipintaiset pyörät antavat erittäin hyvän pidon, samalla kun ei tarvitse pelätä renkaan puhkeamista kuten ilmatäytteisten renkaiden kanssa. BMXie potkupyörä soveltuu lapselle mainiosti ensipyöräksi pyöräilyn opetteluun, sillä se harjoittaa lapsen tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Tasapainopyörä on varustettu irrotettavalla jalkatuella.

- Ikäsuositus 2-5 vuotta, pituus noin 87-110cm

- Säädettävä satulankorkeus (32-39 cm), ei vaadi työkaluja

- Irrotettava numerokyltti tankoon jossa tarroja

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Chillafish
Ikäsuositus:2-5 vuotta
Tuotteen mitat:80x44x47 cm
Tuotteen painoraja:35 kg