EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st WC Supistaja

Tuotenumero:02498310680-
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Vessassa käynti ja sen harjoittelu on helpompaa pehmustetun Safety1st WC Supistajan kanssa. WC supistaja pienentää aikuisten vessan istuimen kokoa, jolloin pikkuisesi on mukavaa ja turvallisempaa käyttää vessaa. WC supistajan auttaa lastasi siirtymään potalta vessan käyttöön vakaasti ja varmasti.

Ominaisuudet:

• Helppo laittaa paikalleen ja pois

• Pehmustettu istuin

• Tukeva

• Sopii useimpien WC:iden kanssa

• Erityinen roiskesuoja edessä

• Ikäsuositus: 18 kk eteenpäin

• Eurooppalaisten standardien mukainen

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Safety 1st