EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Roady Matkapotta

Tuotenumero:005905-
29,00 €17,40
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 11,60 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

OK Babyn Roady on matkapotta, joka tuo kirjaimellisesti helpotusta lapsiperheen kesäreissuihin. Pottaa voi käyttää kodin lisäksi myös kodin ulkopuolella - käytännössä missä vaan missä ei ole vettä tai viemäreitä lähettyvillä. Potassa voidaan käyttää siihen suunniteltuja täyttöpusseja, jotka sisältävät erityisiä mikrorakeita. Rakeet imevät itsensä jopa 300ml nestettä kerralla!

OK Baby Roady toimii potan lisäksi WC-pöntön pienentäjänä, ja tuote taittuu helposti kokoon silloin kun sitä ei käytetä. Liukuesteet varmistavat paikallaan pysymisen niin potta- kuin supistajakäytössä.

Potan mukana tulee 3 täyttöpussia, lisää täyttöpusseja myydään erikseen 10 tai 30 kpl:een pakkauksissa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.