EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Roady Matkapotta, V.Harmaa

Tuotenumero:005905-20
29,00 €17,40
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 11,60 €
Jaa:

Tuotekuvaus

OK Babyn Roady on matkapotta, joka tuo kirjaimellisesti helpotusta lapsiperheen kesäreissuihin. Pottaa voi käyttää kodin lisäksi myös kodin ulkopuolella - käytännössä missä vaan missä ei ole vettä tai viemäreitä lähettyvillä. Potassa voidaan käyttää siihen suunniteltuja täyttöpusseja, jotka sisältävät erityisiä mikrorakeita. Rakeet imevät itsensä jopa 300ml nestettä kerralla!

OK Baby Roady toimii potan lisäksi WC-pöntön pienentäjänä, ja tuote taittuu helposti kokoon silloin kun sitä ei käytetä. Liukuesteet varmistavat paikallaan pysymisen niin potta- kuin supistajakäytössä.

Potan mukana tulee 3 täyttöpussia, lisää täyttöpusseja myydään erikseen 10 tai 30 kpl:een pakkauksissa.

Saatavuus: 15

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.