EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Matkasänky Drop side

Tuotenumero:098254-
Alkaen79,00 €49,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 30,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Dropside -matkasänky on käytännöllinen matkasänky, joka on varustettu nerokkaalla ominaisuudella: laskettavalla laidalla! Tämän ansiosta sängyn voi laittaa vanhempien sängyn viereen, jolloin vauvan hoitaminen yöaikaan on helppoa! Matkasänky on varustettu kiinnityshihnalla, jolloin sänky pysyy kiinni vanhempien sängyssä.

Sängyn mukana tuleva lisäpohja nostaa matkasängyn patjan ylemmälle tasolle. Vauvan hoito helpottuu, kun ei tarvitse kumartua niin syvään. Kun lapsi oppii kääntymään, otetaan lisäpohja pois käytöstä, ja patja lasketaan normaalitasolle sängyn pohjalle. Sängyn toisessa päädyssä on myös vetoketjulla avattava aukko, josta lapsi voi ryömiä itse ulos.

Matkasängyn siirtely paikasta toiseen on helppoa toisessa päässä olevien renkaiden avulla. Renkaat voidaan tarvittaessa lukita. Matkasängyn kokoon taittaminen on helppoa. Mukana tulee myös säilytyspussi, jolloin matkasänky on helppo ottaa mukaan matkoille, mökille tai mummolaan.

Patjan koko on noin 68x100 cm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Tuotteen mitat:75,5x110x78 cm,Patjan koko 68x100cm

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.