EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Matkasänky Drop side, Beige

Tuotenumero:098254-08
79,00 €59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 20,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma Dropside -matkasänky on käytännöllinen matkasänky, joka on varustettu nerokkaalla ominaisuudella: laskettavalla laidalla! Tämän ansiosta sängyn voi laittaa vanhempien sängyn viereen, jolloin vauvan hoitaminen yöaikaan on helppoa! Matkasänky on varustettu kiinnityshihnalla, jolloin sänky pysyy kiinni vanhempien sängyssä.

Sängyn mukana tuleva lisäpohja nostaa matkasängyn patjan ylemmälle tasolle. Vauvan hoito helpottuu, kun ei tarvitse kumartua niin syvään. Kun lapsi oppii kääntymään, otetaan lisäpohja pois käytöstä, ja patja lasketaan normaalitasolle sängyn pohjalle. Sängyn toisessa päädyssä on myös vetoketjulla avattava aukko, josta lapsi voi ryömiä itse ulos.

Matkasängyn siirtely paikasta toiseen on helppoa toisessa päässä olevien renkaiden avulla. Renkaat voidaan tarvittaessa lukita. Matkasängyn kokoon taittaminen on helppoa. Mukana tulee myös säilytyspussi, jolloin matkasänky on helppo ottaa mukaan matkoille, mökille tai mummolaan.

Patjan koko on noin 68x100 cm.

Saatavuus: 34

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Tuotteen mitat:75,5x110x78 cm,Patjan koko 68x100cm

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.