EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Matkasänky basic, Musta

Tuotenumero:098250-02
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
3.0 (2Arviot)
Jaa:

Tuotekuvaus

TILAPÄISESTI LOPPU!

ARVIO SAAPUMISELLE LOKAKUUN PUOLIVÄLI!

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:0-3 v.
Tuotteen mitat:60x120 cm
Tuotteen paino:9,2 kg
Tuotteen painoraja:15 kg

Arviot (2)

Keskimääräinen arvostelu:
 Hyvä
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
Wednesday 13 July 2016

En suosittele. Matkasänkyä on koottu noin 5-8 kertaa, ja lukot ovat reistanneet koko ajan. Nyt pitkän sivun lukkonappula on kokonaan jumiutunut samoin kuin lyhyen sivun lukko. Sänky ei siis kestä kasaamista, vaikka se on siihen suunniteltu.

Friday 15 July 2016

Lastentarvikkeen huolto pelasi loistavasti ja korjasi lukot. Kiitos sinne!

Videot

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.