EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lodger Stepper Nahkatossut, Musta, 17

Tuotenumero:05681-21318-17
27,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Lodger Stepper vauvan nahkatossujen pinta ja sisävuori ovat aitoa pehmeää nahkaa. Nahka on pehmeää ja joustavaa, jolloin vauvan pikkujaloilla on tarpeeksi tilaa liikkua ja kehittyä. Nahkatossut on helppo pitää puhtaana sileän pintansa ansiosta, mutta pitävät pidon pohjassa olevan mokkanahan ansiosta.

Vauvan nahkatossuissa on kätevä kumilenkki, mikä kulkee kantapään takaa, jolloin töppöset pysyvät hyvin jalassa. Kumilenkin sekä pikku nahkalenkin avulla vauvan tossut on helppo sujauttaa jalkaan. Söpöt nahkatossut lämmittävät ja suojaavat pikkuvarpaita niin kotona kuin ulkona vaunuissa.

Ominaisuudet:

• 100% nahkaa

• Pehmeää ja joustavaa nahkaa

• Mokkanahkaa pohjassa hyvää pitoa varten

• Erinomainen istuvuus

• Helppo pukea päälle ja pois

• Kantapäässä kumi- ja vetolenkki

• Hengittävä

• Sileä nahka on helppo pitää puhtaana

Vauvan tossut ovat Öko-Tex sertifioidut, joten ne ovat vapaita haitallisista aineista.

Koot:

• Koko 16: tossun mitta on 10,5 cm ja sopii noin 3–6 kk-ikäiselle vauvalle.

• Koko 17: tossun mitta on 11,5 cm ja sopii noin 6–12 kk-ikäiselle vauvalle.

• Koko 19: tossun mitta on 12,5 cm ja sopii noin 12–15 kk-ikäiselle vauvalle.

• Koko 20: tossun mitta on 13,5 cm ja sopii noin 15–18 kk-ikäiselle vauvalle.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.