EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Ocean Backpack Mini, Navy

Tuotenumero:061165-103
39,95
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Ocean Backpack Mini lasten reppu on kuin ekoteko itsessään, sillä reppu on tehty 15 kierrätetystä muovipullosta. Kierrätetty materiaali on kestävää ja se on helppo pitää puhtaana. Käytännöllisessä lasten repussa on tilava pääosio, minne mahtuu vaikka päiväkotilaisen tai eskarilaisen tarvikkeita, erillinen pullonpidike ja nimilappu. Pikkuisellasi on helppo ja mukava käyttää reppua, sillä siinä on pehmustettu selkämys sekä säädettävät olkahihnat.

Ominaisuudet:

• 3 vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, eli täydellinen päiväkotireppu

• Vetoisuus 8 litraa

• 100% kierrätettyä polyesteria

• Repun voi siistiä kostealla rätillä

• Nimilappu

• Säädettävä olkahihnat

• Erillinen pullon säilytysosio

• Pehmustettu selkämys

• Hauska meri-teemainen kuva repun etuosassa

Saatavuus: 9

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.