EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Suihkulippa, Pinkki

Tuotenumero:115110-14
7,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tee hiustenpesusta miellyttävä ja hauska kokemus lapselle. Suihkulippa suojaa vauvasi tai taaperosi silmät shampoolta ja vedeltä. Kun peset vauvan hiukset, niin vesi ei juokse vauvan kasvoille suihkulipan ansiosta. Tällöin pikkuisesi nauttii suihkuttelusta ja kylpemisestä rentoutuneena ja välittämättä shampoosta päälaella.

Ominaisuudet:

- Helppo asettaa vauvan/lapsen päähän.

- Venyvä - mahtuu myös aikuiselle.

- Läpimitta sisältä: 11-35 cm

- Lierimäinen suihkulippa suojaa vauvasi tai taaperosi silmät shampoolta ja vedeltä.

- Kun peset vauvan hiukset, vesi ei juokse vauvan kasvoille.

- Lapsen ei tarvitse sulkea silmiä tai peittää kasvoja käsillä ja pelätä shampoon kulkeutumista silmiin.

- Värivaihtoehtoina: Harmaa ja Pinkki

Verkkokauppa saatavuus: 9

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu