EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Bella Amme, Valkoinen

Tuotenumero:005923-68
37,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ergonomisesti muotoiltu OK Baby Bella vauvan amme on ihanan ergonominen vauvalle. Vauvan ammeessa on sisäänrakennettu, ergonominen tuki, jota vasten vastasyntyneen on hyvä nojata. Vauvatukeen nojaten, pikkuisella on pystympi asento kylvettäessä ja sinun on helpompi hoitaa kylvetys, kun saat kätesi vapaaksi. 6kk:n jälkeen, vauvasi voi siirtyä ammeen toiselle puolelle istuvampaan asentoon. Lapsen jalkojen välissä on erityinen tuki, jonka avulla lapsella on mukava asento kylpiessä ja enemmän tilaa leikkiä.

OK Baby Bella vauvan amme on varustettu digitaalisella veden lämpömittarilla, jotta voit tarkistaa sopivan veden lämpötilan ketterästi. Vauvan ammeen pohjassa on liukuesteet, jotta se pysyy tukevasti paikallaan, sekä kätevä tulppa, jonka avulla saat tyhjennettyä vedet ilman ammeen kippaamista.

Ominaisuudet:

• Sisäänrakennettu, ergonominen vauvatuki (0-6 kk)

• Jalkatuki ja istuvampi asento (6-12kk)

• Pieni ja kevyt design

• Ammeessa digitaalinen veden lämpömittari

• Pohjassa liukuesteet

• Tulpan kautta nopea tyhjennys

• Ihanat värivaihtoehdot

• Hometta hylkivä materiaali, mikä on helppo pitää puhtaana

• Valmistettu Italiassa

• Ikäsuositus: 0-12 kk

• Mitat: 48 x 77 cm

Vauvan ammeen valmistajana on laadukkaista tuotteistaan tunnettu OK Baby, jonka vauvantarvikkeet valmistetaan Euroopassa, Italiassa. Vauvan ammetta löytyy niin klassisen valkoisen ja harmaan väreissä, kuten myös kirkkaimmissa hauskoissa väreissä.

Bella-ammeeseen on saatavilla myös ammejalat, joiden avulla sinun ei tarvitse kyyristellä kylppärin lattialla. Ammejalkojen avulla amme on korkeammalla, jolloin selkäsi ei kipeydy niin herkästi.

Verkkokauppa saatavuus: 63

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.