EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Vauvan Kylpytuki / Kylpyapu

Tuotenumero:152191-
39,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kuin vauvan riippumatto kylpemistä varten, ihana BabyMatex vauvan kylpytuki tekee kylpyhetkistä vauvalle hauskempia ja sinulle helpompia. Sen avulla vauvan voi kylvettää ilman että joudut molemmin käsin kannattelemaan pikkuistasi. Ihanan pehmeä kylpytuki on paljon mukavampi käytössä kuin kovasta muovista tehdyt.

Ominaisuudet:

• Pehmeää materiaalia

• Päätuki

• Voidaan käyttää monessa asennossa

• Ikäsuositus: 0-24kk

• Asennetaan pingottamalla kylpytuki ammeen reunoihin

• Voidaan säilöä pienessä tilassa kun ei ole käytössä

• Kevyt ja kestävä

• Verkkokuori: 100% polyester

• Sisällys: allergisoimaton mikrorae

BabyMatex kylpytuki voidaan asentaa monella eri tavalla lapsen iän ja asennon mukaan. Kylpytuen käytön voi aloittaa jo vastasyntyneestä, aina 24 kuukauteen asti. Vauvan on todella mukavaa kylpeä tämän kylpytuen kanssa, sillä se on ihanan pehmeä ja tukee päätä hyvin.

Saatavuus: 15

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex