EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tula Lite Kantoreppu - Soar Olive

Tuotenumero:0352020-2209
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tula Lite Kantoreppu yhdistää ergonomisen, kevyen kantorepun sekä vyölaukun, jonne voit sujauttaa tärkeimmät tavarasi – sekä pakatun kantorepun. Tula Lite kantorepun voi taittaa pieneen tilaan ja sujauttaa se vyölaukun taskuun. Täydellinen seikkailuihin ja reissuihin perheesi kanssa!

Kantorepun mukaan ottaminen kävelyille, matkoille, tai kauppareissulle on helppoa, sillä sitä voi kantaa vyötäröllä valmiina lapsen kantamiseen milloin vain: avaa tasku ja taita kantoreppu auki. Kun et tarvitse kantoreppua, taitat sen kokoon ja sujautat takaisin taskuun yhtä nopeasti.

Tula Lite Kantoreppu sopii lapsille painoltaan 5,4–13,6 kg, mikä on noin 2–24 kk-ikäisille. Kantorepun avulla lasta voi kantaa kahdella tapaa: vatsan puolella kasvot kantajaan päin tai selkäpuolella. Kantoreppu on suunniteltu tukemaan vauvan M-asentoa, jotta se olisi mahdollisimman ergonominen pikkuiselle.

Kompakti ja käytännöllinen Tula Lite kantoreppu + vyölaukku on helppo napata mukaan reissuihin. Kevyen painonsa ja innovatiivisen säilytysominaisuutensa ansiosta, Lite kulkee mukana helpommin kuin isompi kantoreppu, tarjoten ergonomisen kantokokemuksen lapsellesi.

Ominaisuudet:

• Erittäin kevyt ja kompakti kantoreppu + vyölaukku

• Kantoreppu taittuu kokoon ja on säilytettävissä omassa taskussaan vyölaukussa

• Tehty kevyestä nylon ripstop-kankaasta, mikä kuivuu nopeasti

• Kantomahdollisuudet: vatsan puolella kasvot kantajaan päin tai selkäpuolella

• Suunniteltu tukemaan ergonomista M-asentoa lapsellesi

• Kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan – helppo ottaa reissuille mukaan

• Taittuu kasaan ja pakkautuu siististi vyölaukun taskuun

• Kanna kantoreppua kuin vyölaukkua, kun se ei ole käytössä

• Vyölaukussa tasku tarvikkeillesi

• Kevyesti topatut olkahihnat

• Irrotettava huppu, jolla voit suojata lapsen pään auringolta tai antaa unirauhan

• Konepestävä

• Painorajat: 5,4–13,6 kg

Tula Lite Kantoreppu toimii täydellisesti perheelle, joka etsii kakkoskantoreppua, super kevyttä ja helposti mukaan otettavaa kantoreppua, tai reissukantoreppua, joka taittuu pieneen kokoon. Tula Lite kantoreppu on suunniteltu niin, että se tukee lapsen M- tai sammakkoasentoa ilman erilaisia pehmusteita tai erityistä asettelua.

Verkkokauppa saatavuus: 8

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tula