EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tula Free-to-Grow Kantoreppu - Linen Ash

Tuotenumero:0352010-2104
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tula Free-to-Grow kantorepun avulla kannat lastasi lähelläsi jo ensimmäisestä päivästä lähtien 20 kg saakka. Kantorepun innovatiivinen kangaspaneeli on säädettävissä niin leveydeltään kuin korkeudeltaan, luoden aina lapsen kokoon sopivan ergonomisen ja mukavan asennon - vastasyntyneelle, vauvalle, ja pienelle taaperolle.

Tula kantoreppu on helppo säätää oikean kokoiseksi vauvasi koon mukaan. Voit kantaa lastasi niin edessä kuin takana, sopien aina sen hetkiseen tilanteeseen. Lapsen kasvaessa kantoasentoa voi muuttaa ja tällöin kantoreppu tarjoaa aina ergonomisen asennon lapsellesi, tukien terveellistä lantion ja selkärangan kehitystä.

Sinun kantomukavuutesi takaa pehmustetut ja säädettävät olkahihnat, mitkä luovat erinomaisen niska- ja hartiatuen. Kantorepun olkahihnat ovat nopeasti ja helposti säädettävissä eri kantajan mukaan. Kantorepun materiaali on erittäin hengittävää ja kevyttä. Tula kantoreppu on vastuullisesti suunniteltu ja huolella tehty 100 % pehmeästä puuvillasta. Valitse hauskoista kuvioista ja ihanista väreistä sinulle sopiva malli.

Ominaisuudet:

• Innovatiivinen leveyden ja korkeuden säätö paneelissa

• Muokattavissa vauvasi kokoon sopivaksi

• Ergonominen M-asento

• Kanto edessä ja selässä

• Käyttöikä vastasyntyneestä pieneen taaperoon

• Painoraja: 3–20 kg

• Säädettävät, pehmustetut olkahihnat

• Helppo muokata kantajalle sopivaksi

• Tehty hengittävästä ja pehmeästä 100 % puuvillasta

• Kauniit kuvioinnit ja värit, mistä valita

• Kaunis ja kevyt muotoilu

• Edessä pikkutasku, minne voi laittaa esim. autonavaimet

Free to Grow kantoreppu on helposti säädettävissä eri tavoin, jotta se sopii vauvallesi aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tula kantoreppua voi käyttää 3-20 kg vauvan kanssa – ilman, että erityistä vauvatukea tarvitaan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tula

Videot